Pestovanie a kvalita čerstvého ovocia a zeleniny
Študijný program: trh a kvalita potravín externá forma štúdia
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: KaHTP/PaKČOZ2 TaKPef/22 Skratka: PaKČOZ2 TaKPef
Jazyk uskutočnovania: slovenský
Kód predmetu: KaHTP/PaKČOZ2 TaKPef/22 Skratka: PaKČOZ2 TaKPef
- Kredity: 6
- Ukončenie: Zápočet a skúška
- Prednášky: 1 / Cvičenia: 2
- Semester: zimný semester
Hodnotenie predmetu | |||||
Celkový počet hodnotených študentov: 102 | |||||
A | B | C | D | E | FX |
28.43 | 25.49 | 21.57 | 19.61 | 4.9 | 0.0 |
Dátum poslednej zmeny: 23.11.2022 | |||||
Schválil: Garant Prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD. |