Názov: | Potravinárska chémia. | |
Zápis: | DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Pavel Bystrický, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-605-3, 167 s. [8,35AH] | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách | |
Autori: | DIČÁKOVÁ Zuzana | 100 % |
Recenzenti: | Pavel Bystrický, Eva Dudriková. | |
Podiel UVLF: | 100 % | |
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-605-3 | |
Rozsah: | 167 s. [8,35AH] | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie 190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy |
|
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030685-Potravinarska-chemia/ |