Názov: Potravinárska chémia.
Zápis: DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Pavel Bystrický, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-605-3, 167 s. [8,35AH]
Rok vydania: 2018
Kategória: ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:DIČÁKOVÁ Zuzana100 %
Recenzenti: Pavel Bystrický, Eva Dudriková.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-605-3
Rozsah: 167 s. [8,35AH]
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
190 - Poľnohospodárske a lesnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030685-Potravinarska-chemia/
Skip to content