Názov: | Zloženie potravín a potravinových surovín : [Composition of foods and foodstuffs] | |
Zápis: | SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín : [Composition of foods and foodstuffs] Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta, 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | BAB - Odborné knižné publikácie vydané v domácich vydavateľstvách | |
Autori: | SÜLI Judit | 65 % |
SOBEKOVÁ Anna | 15 % | |
BUJDOŠOVÁ Zuzana | 15 % | |
HRUŠKOVÁ Tatiana | 5 % | |
Recenzenti: | Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. | |
Podiel UVLF: | 100 % | |
Vydavateľ: | Osveta | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Martin | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8063-475-9 | |
Rozsah: | 588 s. | |
Oblasť výskumu: | 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie | |
Jazyk: | slovenský | |
Poznámka: | časová uzávierka 2020 v CREPČ |
Ohlasy: | |
---|---|
2021: [3] MROSKOVA, S. - RELOVSKA, M. - KURIPLACHOVA, G. - SCHLOSSEROVA, A. Eating habits and food composition of stroke survivors as a form of secondary prevention. In Kontakt : Journal of nursing and social sciences related to health and illness. ISSN 1212-4117, 2021, vol. 23, no. 3, p. 178-186. | |
2019: [4] BOBRIKOVA, Z. Aby ste vedeli, čo jete. In Lekárnik . ISSN 1335-924X, 2019, roč. 24, č. 11, s. 60. |