Názov: Zloženie potravín a potravinových surovín : [Composition of foods and foodstuffs]
Zápis: SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín : [Composition of foods and foodstuffs] Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta, 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
Rok vydania: 2019
Kategória: BAB - Odborné knižné publikácie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:SÜLI Judit65 %
SOBEKOVÁ Anna15 %
BUJDOŠOVÁ Zuzana15 %
HRUŠKOVÁ Tatiana5 %
Recenzenti: Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová.
Podiel UVLF: 100 %
Vydavateľ: Osveta
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Martin
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8063-475-9
Rozsah: 588 s.
Oblasť výskumu: 120 - Chémia, chemická technológia a biotechnológie
Jazyk: slovenský
Poznámka: časová uzávierka 2020 v CREPČ
Ohlasy:
2021: [3] MROSKOVA, S. - RELOVSKA, M. - KURIPLACHOVA, G. - SCHLOSSEROVA, A. Eating habits and food composition of stroke survivors as a form of secondary prevention. In Kontakt : Journal of nursing and social sciences related to health and illness. ISSN 1212-4117, 2021, vol. 23, no. 3, p. 178-186.
2019: [4] BOBRIKOVA, Z. Aby ste vedeli, čo jete. In Lekárnik . ISSN 1335-924X, 2019, roč. 24, č. 11, s. 60.
Skip to content