Názov: Buckwheat as vanished plant ingredient in traditional meals in the eastern part of Slovak Republic : Monograph.
Zápis: SEMJON, Boris. Buckwheat as vanished plant ingredient in traditional meals in the eastern part of Slovak Republic : Monograph. In: Indicators of change in cultural heritage. ISBN 978-83-66602-15-1, s. 133-154 [1,50AH]
Rok vydania: 2021
Kategória: AEC - Vedecké práce v zahraničných recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Autori:SEMJON Boris100 %
Autori vydania:HERNIK Józef, KRÓL Karol, PRUS Barbara, WALCZYCKA Maria, KAO Robert, CREEK Julia, CHAVAS Jean-Paul
Vydanie: Indicators of change in cultural heritage
S. 133-154 [1,50AH]
Vydavateľ: Wydawnictwo Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Kraków
Krajina vydania: Poľsko
ISBN:978-83-66602-15-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: anglický
URL: https://foodheritage.urk.edu.pl/zasoby/196/Indicators_of_change-Monograph-2021.pdf
Poznámka: zmena kategórie z ABC na AEC podľa návrhu CVTI
Skip to content