Názov: Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances]
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18.
Rok vydania: 2021
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:BARTKOVSKÝ Martin50 %
SEMJON Boris10 %
JEVINOVÁ Pavlína10 %
BUJŇÁK Lukáš10 %
KLEMPOVÁ Tatiana5 %
ROBA Pavol5 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference
Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online
online, S. 13-18
Vydavateľ: SPU v Nitre
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-2354-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: http://www.slpk.sk/eldo/2021/dl/9788055223544/9788055223544.pdf
Skip to content