Názov: | Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances] | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 50 % |
SEMJON Boris | 10 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 10 % | |
BUJŇÁK Lukáš | 10 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
ROBA Pavol | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online online, S. 13-18 |
|
Vydavateľ: | SPU v Nitre | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-2354-4 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2021/dl/9788055223544/9788055223544.pdf |