Study programme: the market and quality of foodstuffs external form of study Teaching language: slovak Subject code: ŠtudOdd/ZP 2 TaKP2/18 Short: ZP 2 TaKP2
Credits: 2
Completion method: Zápočet
Semester: winter semester
The study program is taught in Slovak language, therefore some parts of the information subject information letter are only available in this language.
Form, course-load and method od study:
Form of study:
Cvičenie
Course-load:
Per week: 2 - Per study period: 26 (recommended, in hours)
Method of study:
prezenčná
Prerequisites a following
Prerequisites:
Teachers
Guarantor:
CONDITIONS FOR COMPLETION OF COURSE
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP alebo konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích výsledkov podľa zadania vedúceho ZP.
Learning outcomes
Študent nadobudne schopnosť tvorivo pracovať s literatúrou a formálnymi informačnými prameňmi . Vie tvoriť vlastné závery a východiská.
Brief outline of the course
Samostatná práca s literatúrou.
Vykonanie samostatných pokusov a ich analýza.
Spracovanie výsledkov do formy publikácie podľa metodického pokynu.
Recommended literature
podľa zadania vedúceho ZP, metodický pokyn k vypracovaniu ZP.
Conditions for completion of course
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP alebo konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích výsledkov podľa zadania vedúceho ZP.
Záverečné hodnotenie:
zápočet
LANGUAGE, WHICH KNOWLEDGE IS NEEDED TO PASS THE COURSE
Evaluation of the course
Total number of evaluated students: 110
A
B
C
D
E
FX
0.0
100.0
Date of last modification: 26.04.2023
Approved by: Tutot Prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, PhD.