Study programme: feed and foodstuff safety full-time form of study Teaching language: slovak Subject code: ŠtudOdd/BP 2/20 Short: BP 2
Credits: 3
Completion method: Zápočet
Semester: winter semester
The study program is taught in Slovak language, therefore some parts of the information subject information letter are only available in this language.
Form, course-load and method od study:
Form of study:
Cvičenie
Course-load:
Per week: 2 - Per study period: 26 (recommended, in hours)
Method of study:
prezenčná
Prerequisites a following
Prerequisites:
Teachers
Guarantor:
CONDITIONS FOR COMPLETION OF COURSE
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP a konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích podkladov podľa pokynov vedúceho ZP.
Learning outcomes
Samostatne pracovať s literatúrou a formálnymi informačnými prameňmi.
Brief outline of the course
Príprava literatúry a samostatná práca s literatúrou.
Oboznámenie sa s metodikou.
Recommended literature
podľa zadania vedúceho ZP.
Conditions for completion of course
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP a konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích podkladov podľa pokynov vedúceho ZP.
Záverečné hodnotenie:
zápočet
LANGUAGE, WHICH KNOWLEDGE IS NEEDED TO PASS THE COURSE