Príprava záverečnej práce

Study programme: feed and foodstuff safety external form of study
Teaching language:   slovak
Subject code: ŠtudOdd/BP 2/20    Short: BP 2
  •  Credits: 3
  •  Completion method: Zápočet
  •  
  •   Semester: winter semester
The study program is taught in Slovak language, therefore some parts of the information subject information letter are only available in this language.
Form, course-load and method od study:
Form of study: Cvičenie
Course-load: Per week: 2   -   Per study period: 26 (recommended, in hours)
Method of study: prezenčná
 
Prerequisites a following
Prerequisites:   
 
Teachers
Guarantor:
CONDITIONS FOR COMPLETION OF COURSE
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP a konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích podkladov podľa pokynov vedúceho ZP.
Learning outcomes
Samostatne pracovať s literatúrou a formálnymi informačnými prameňmi.
Brief outline of the course
Príprava literatúry a samostatná práca s literatúrou.
Oboznámenie sa s metodikou.
Recommended literature
podľa zadania vedúceho ZP.
Conditions for completion of course
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP a konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích podkladov podľa pokynov vedúceho ZP.
Záverečné hodnotenie:
zápočet
LANGUAGE, WHICH KNOWLEDGE IS NEEDED TO PASS THE COURSE
 
Evaluation of the course
Total number of evaluated students: 131
ABCDEFX
6.1193.89
 
Date of last modification: 26.04.2023
Approved by: Tutot Doc. MVDr. Monika Pipová, CSc.
Skip to content