Jazyk nemecký

Study programme: food hygiene full-time form of study
Teaching language:   slovak
Subject code: KaVVP/J-N2 HP/10    Short: J-N2 HP
  •  Credits: 0
  •  Completion method: Zápočet
  •  
  •   Semester: summer semester
The study program is taught in Slovak language, therefore some parts of the information subject information letter are only available in this language.
Form, course-load and method od study:
Form of study: Cvičenie
Course-load: Per week: 2   -   Per study period: 26 (recommended, in hours)
Method of study: prezenčná
 
Prerequisites a following
Žiadne
 
Teachers
Instructor:
Examiner:
Guarantor:
CONDITIONS FOR COMPLETION OF COURSE
1.Aktívna účasť na hodine
2.Zápočtový test
3.Prezentácia na odbornú tému
Learning outcomes
Po absolvovaní 2. semestra má byť študent schopný komunikovať v jazyku nemeckom na tému:domáce zvieratá; bunka; chov ošípaných a ich sociálne správanie, xenotransplantácie; problematika stále intenzívnejšieho znečistenia životného prostredia; má zvládnuť aktuálne gramatické penzum;
Brief outline of the course
kostra, systémy, krv, krvné skupiny, srdce, krvný obeh, infekčné choroby
Course syllabus
1. Pohybový aparát
2. Kostra
3. Dýchací aparát
4. Krv, krvné skupiny
5. Srdce a krvný obeh
6. Tráviaci aparát
7. Test
8. Infekčné choroby
9. Robert Koch
10. Tuberkulóza HD
11. Besnota, Parazity
12. Prezentácia projektov
13. Vyhodnotenie , udelenie zápočtu
Recommended literature
Gréserová, Gregorovič: Odborné texty z jazyka nemeckého pre študentov UVL,
didakticky spracované odborné materiály z printových médií nemecky hovoriacich krajín
Conditions for completion of course
Priebežné hodnotenie:
aktívna účasť na hodinách
ústna a písomná príprava;
zápočtový test
Podmienky na absolvovanie predmetu:
1.Aktívna účasť na hodine
2.Zápočtový test
3.Prezentácia na odbornú tému
Záverečné hodnotenie:
zápočet
LANGUAGE, WHICH KNOWLEDGE IS NEEDED TO PASS THE COURSE
 
Evaluation of the course
Total number of evaluated students: 54
ABCDEFX
7.4192.59
 
Date of last modification: 21.06.2017
Approved by: Tutot Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.
Skip to content