Príprava záverečnej práce

Study programme: food hygiene full-time form of study
Teaching language:   slovak
Subject code: ŠtudOdd/ZP 2/15    Short: ZP 2
  •  Credits: 0
  •  Completion method: Zápočet
  •  
  •   Semester: summer semester
The study program is taught in Slovak language, therefore some parts of the information subject information letter are only available in this language.
Form, course-load and method od study:
Form of study: Cvičenie
Course-load: Per week:    -   Per study period: 10s (recommended, in hours)
Method of study: prezenčná
 
Prerequisites a following
Žiadne
 
Teachers
Guarantor:
CONDITIONS FOR COMPLETION OF COURSE
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP a konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích podkladov podľa pokynov vedúceho ZP.
Learning outcomes
Samostatne pracovať s literatúrou a formálnymi informačnými prameňmi.
Pod odborným vedením vykonanie pokusov a ich analýza.
Brief outline of the course
Práca s odbornou literatúrou.
Vykonanie samostatných pokusov, ich analýza.
Recommended literature
podľa zadania vedúceho ZP
Conditions for completion of course
Podmienky na absolvovanie predmetu:
Pravidelné konzultácie s vedúcim ZP a konzultantom ak bol stanovený.
Odovzdanie dielčích podkladov podľa pokynov vedúceho ZP.
Záverečné hodnotenie:
zápočet
LANGUAGE, WHICH KNOWLEDGE IS NEEDED TO PASS THE COURSE
 
Evaluation of the course
Total number of evaluated students: 1294
ABCDEFX
0.2399.77
 
Date of last modification: 26.04.2023
Approved by: Tutot Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.
Skip to content