Choroby prežúvavcov

Study programme: food hygiene full-time form of study
Teaching language:   slovak
Subject code: K-P/ŠS ChrPž/15    Short: ŠS ChrPž
  •  Credits: 5
  •  Completion method: Štátna skúška - predmet štátnej skúšky
  •  
  • Semester:
The study program is taught in Slovak language, therefore some parts of the information subject information letter are only available in this language.
Form, course-load and method od study:
Form of study:
Course-load: Per week:    -   Per study period: (recommended, in hours)
Method of study:
 
Prerequisites a following
Prerequisites:       
 
Teachers
Guarantor:
CONTENTS OF THE STATE EXAM
Diagnostika, terapia a prevencia chorôb kože u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia kardiovaskulárnych chorôb hovädzieho dobytka Diagnostika, terapia a prevencia chorôb respiratórneho systému u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb gastrointestinálneho traktu u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb predžalúdkov a slezu Diagnostika, terapia a prevencia chorôb pečene u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb reprodukčného aparátu u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb močového aparátu u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb pohybového aparátu u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb nervového systému u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb mliečnej žľazy u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia intoxikácií u prežúvavcov Klinický, produkčný a reprodukčný význam Ca, P, Mg, Na a K u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb z nedostatku stopových prvkov u prežúvavcov Poruchy acido-bázickej homeostázy prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia porúch vitamínov A, B, C, D a E u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia produkčných chorôb dojníc
Brief outline of the course
Diagnostika, terapia a prevencia chorôb kože u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia kardiovaskulárnych chorôb hovädzieho dobytka Diagnostika, terapia a prevencia chorôb respiratórneho systému u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb gastrointestinálneho traktu u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb predžalúdkov a slezu Diagnostika, terapia a prevencia chorôb pečene u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb reprodukčného aparátu u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb močového aparátu u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb pohybového aparátu u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb nervového systému u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb mliečnej žľazy u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia intoxikácií u prežúvavcov Klinický, produkčný a reprodukčný význam Ca, P, Mg, Na a K u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia chorôb z nedostatku stopových prvkov u prežúvavcov Poruchy acido-bázickej homeostázy prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia porúch vitamínov A, B, C, D a E u prežúvavcov Diagnostika, terapia a prevencia produkčných chorôb dojníc
Conditions for completion of course
Záverečné hodnotenie:
štátna skúška
LANGUAGE, WHICH KNOWLEDGE IS NEEDED TO PASS THE COURSE
  slovak   
 
Evaluation of the course
Total number of evaluated students: 979
ABCDEFX
15.7320.6322.2721.960.10.018.390.92
 
Date of last modification: 25.06.2015
Approved by: Tutot Prof. MVDr. Jozef Nagy, PhD.
Skip to content