Year Category
Publication
2008 AFD MRÁZ, Igor - SITKEY, V. - BYSTRICKÝ, Pavel. Funkčné potraviny - možnosti aplikácie beta-(1,3/1,6)-D-Glukánu do mäsových výrobkov : [Functional Foods - the way of Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan use into the Meat Products] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 175-178.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Odporúčanie druhu a množstva mäsového výrobku vzhľadom na obsah biogénnych amínov pre kategóriu konzumentov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami : [Recommendation of Meat Products in Respect to Content of Biogenic Amines for Consumers with Special Diet Requirements] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 209-212.
2008 AFD BYSTRICKÝ, Pavel. Požiadavky na výkon potravinového dozoru v zahraničí : [Requirements for official controls abroad of Slovakia] In: Kvalita a bezpečnosť potravín 2008, 23.-24. september 2008. Žilina : MASM, 2008. s. 13-14.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Stužené tuky - vplyv na zdravie konzumentov a poplašné správy. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 5 s.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov : [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
2008 BCI BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Handbook for Practical Lessons from Meat Hygiene and Technology. Rec. Viera Lenártová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVL, 2008. ISBN 978-80-8077-094-5, 112 s.
2008 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie : [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa] In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
2008 BDF BYSTRICKÝ, Pavel - PETRÍK, Miroslav. Svetelné podmienky pri zdravotnej prehliadke jatočných zvierat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4 (2008), s. 252-254.
2007 ACB BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL, 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - MIČÚCHOVÁ, A. - RAJZÁK, Pavol. Audit prevádzok na výrobu potravín - nová povinnosť kontrolných orgánov a potreba nových prvkov v systémoch zabezpečenia hygieny výroby. In: Hygiena Alimentorum XVIII. v Košiciach 2007. 2007. s. 130-133.
Number of records in database: 159
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 7 of 16
Skip to content