Zuzana Dičáková, M.A., PhD

Year Category
Publication
2019 AFH DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Porovnanie aplikácie kakaových práškov do vybraných potravinárskych produktov : [Comparison of application of cocoa powders to selected food products] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 275.
2019 AFH SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kvality kakaa : [Sensory evaluation of cocoa quality] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 48-49.
2019 AFH DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Sledovanie niektorých vlastností kozieho mlieka v priebehu roka : [Monitoring of some goat´s milk properties during the year] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 54.
2019 AFH NÉMETHOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Sledovanie sezónneho vplyvu na kvalitu kozieho mlieka v domácich podmienkach : [Monitoring of seasonal effects on the quality of goat’s milk in domestic conditions] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 46-47.
2019 AFH DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov : [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 55.
2019 BDE BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Gehalte an biogenen Aminen in typischen slowakischen Käsesorten. In: Rundschau für Fleischhygiene und Lebensmittelüberwachung : RFL. 2019. ISSN 0178-2010., Vol 71, no. 4 (2019), p. 120-121.
Number of records in database: 16
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 2 of 2
Skip to content