Assoc. prof. Pavel Maľa, DVM, PhD

Year Category
Publication
2017 AFD MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Senzorické posudzovanie masla z obchodnej siete : [The sensory evaluation of a butter from slovak store] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 176-179.
2017 AFD SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu : [Effect of packaging on color changes during ripening process] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 184-187.
2017 AFG SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov : [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese] In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, s. 60.
2017 AFH ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Mikrobiologické vyšetrenie Slovenskej bryndze. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017 AFH SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 53.
2017 BDF ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana. Bryndza ako funkčná potravina : [Bryndza (sheep cheese) as a functional food] In: Slovenský veterinársky časopis. 2017. ISSN 1335-0099, Roč. 42, č. 1 (2017), s. 90-92.
2016 AFC SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - MITROVÁ, Anna - VÝROSTKOVÁ, Jana. Senzorické hodnotenie syrov s plesňou na povrchu počas skladovania : [Sensory evaluation of surface-ripened soft cheeses during storage] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 257-260.
2016 AFC MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - MITROVÁ, Anna - VÝROSTKOVÁ, Jana - VARGOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie syrov s plesňou v ceste počas skladovania : [Sensory evaluation of interior-ripened soft cheeses during storage] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 211-214.
2016 AFD MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - RUJÁKOVÁ, Petra - MAĽOVÁ, Jana. Antibiotická rezistencia baktérií rodu Escherichia coli izolovaných z rôznych druhov syrov : [Antibiotic resistance of bacteria of the genus Escherichia coli isolated from cheeses] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 247-249.
2016 AFD SEMJON, Boris - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REITZNEROVÁ, Anna - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - PAULSEN, Peter. Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia : [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 55-58.
Number of records in database: 272
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 4 of 28
Skip to content