Adriána Fečkaninová, Pharm.D., PhD

Year Category
Publication
2015 AFD MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter. Cytometrické stanovenie prežívateľnosti potenciálnych probiotických laktobacilov v podmienkach gastrointestinálneho traktu prstruha dúhového : [Cytometric viability determination of potential probiotic lactobacilli in the gastrointestinal tract conditions of rainbow trout] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 270-272.
2015 AFD KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter. Inhibičná aktivita laktobacilov izolovaných z tráviaceho traktu rýb voči vybraným patogénom : [Inhibitory activity of lactobacilli isolated from fish intestinal tract against selected pathogens] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 267-269.
2015 AFD FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Kritéria výberu laktobacilov pre probiotické účely v akvakultúre : [Criteria for selection of lactovacilli for probiotic use in aquaculture] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 93-96.
2015 AFD FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana. Stanovenie prežívateľnosti potenciálnych probiotických kmeňov v In vitro podmienkach gastrointestinálneho traktu prstruha dúhového. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 80-83.
2015 AFD FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Využitie probiotík v akvakultúre lososovitých rýb : [Utilization of probiotics in salmonids aquaculture] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 80-82.
2015 AFG FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - JEVINOVÁ, Pavlína. Antibiotic resistance of lactobacilli isolated from rainbow trout (Oncorhynchus mykkis, Walbaum) : [Antibiotická rezistencia laktobacilov izolovaných zo pstruha dúhového (Oncorhynchus mykkis, Walbaum)] In: EFSA : konferencia. EFSA Journal. Parma : EFSA, 2015. ISSN 1831-4732, Vol. 13, č. 10(2015), s. 105.
2015 BDE FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Využitie probiotík v akvakultúre lososovitých rýb : [Utilization of probiotics in salmonids aquaculture] In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Vol. 26, č. 6(2015), s. 55-58.
2015 BEE FEČKANINOVÁ, Adriana - POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - JEVINOVÁ, Pavlína. Stanovenie citlivosti laktobacilov na antimikrobiálne látky významné v humánnej a veterinárnej medicíne : [Determination of antibiotic susceptibility of lactobacilli to antimicrobials important in human and veterinary medicine] In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 20-22.
2014 ADN POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - FEČKANINOVÁ, Adriána - FIGEĽ, Jozef. The impact of chilling methods on microbiological quality of broiler carcasses : [Vplyv metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov] In: Potravinárstvo. 2014. ISSN 1337-0960, Vol. 8, č. 1 (2014), online, s. 67-71.
2014 AFC FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef. Vplyv rôznych metód chladenia na mikrobiologickú kvalitu jatočných tiel brojlerov : [The impact of cooling methods on microbiological quality of broiler carcasses] In: Hygiena a technologie potravin - XLIV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 15. a 16. října 2014 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2014. ISBN 978-80-7305-729-9, CD ROM, s. 85-88.
Number of records in database: 77
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 7 of 8
Skip to content