Year Category
Publication
2007 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Dôsledkom konzumácie určitých potravín býva bolesť hlavy. In: Slovenský výber. 2007. ISSN 1335-9266, Roč. 11, č. 10(2007), s. 38-39.
2006 AFC BYSTRICKÝ, Pavel. Skúsenosti z auditov výrobkov čerstvého mäsa vo Veľkej Británii. In: XXXVI. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 18.října 2006 : Konference o hygieně a technologii potravin. SBORNÍK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 21-27.
2006 AFC DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef. The effect of rosemary on biogenic amines content in meat products. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 17-18.
2006 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 314-317.
2006 BDF BYSTRICKÝ, Pavel. Úradný veterinárny lekár vo Veľkej Británii časť prvá:Od rozhodnutia po inšpektora. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 5 (2006), s. 292-295.
2006 BDF BYSTRICKÝ, Pavel. Úradný veterinárny lekár vo Veľkej Británii, časť druhá: Od OV po návrat domov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2006. ISSN 1335-0099, Roč. 31, č. 6 (2006), s. 360-365.
2006 BEF BYSTRICKÝ, Pavel. Audit ako nová forma veterinárneho dozoru. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. ISBN 80-232-0269-3, .
2006 BEF DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. ISBN 80-232-0269-3, .
2005 AFD SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel. Právne normy uplatňované pri manipulácii so živočíšnymi vedľajšími produktmi neurčenými na ľudskú spotrebu : [Legal rules which are excercise at the manipulation with animal by products which are undisposed to human consumption] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 148-153.
2005 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - POPELKA, Peter. Úskalia HACCP : [Obstacles in HACCP] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 59-62.
Number of records in database: 159
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 9 of 16
Skip to content