Prof. Peter Popelka, DVM, PhD

Year Category
Publication
2017 BDE ROBA, Pavol - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter. Sledovanie fyzikálno-chemických zmien v pribehu zrenia mäsa pštrosov : [Monitoring of the physico-chemical changes during ostrich meat ripening] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 3(2017), s. 47-50.
2017 BEE SASÁKOVÁ, Naďa - MOJŽIŠOVÁ, Jana - VENGLOVSKÝ, Ján - GREGOVÁ, Gabriela - POPELKA, Peter - PAPAJOVÁ, Ingrid - SZABÓOVÁ, Tatiana - TÓTH, František. Water quality at different sites of rainbow trout breeding farm : [Kvalita vody na rôznych miestach fariem chovu pstruha dúhového] In: ISAH Congress 2017, March 19 – 23, 2017, Mazatlán, Sinaloa, Mexico : Proceedings of the XVIII International Congress of the International Society for Animal Hygiene “International Co-operation and Solidarity in Animal Hygiene towards One Health”. 1. vyd. Sinaloa : Autonomous University of Sinaloa, 2017. online, s. 352-355.
2017 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Turek, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-533-9, 66 s.
2017 FAI HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. Zost. Peter Turek, Peter Popelka ; rec. Jaroslav Legáth, Pavel Naď. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, 286 s.
Number of records in database: 14
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 2 of 2
Skip to content