Assoc. prof. Peter Korim, DVM, PhD

Year Category
Publication
2003 AFD LITECKÁ, D. - BUGARSKÝ, Andrej - KORIM, Peter - BREYL, Ivo - FIĽKO, Ján - TAKÁČOVÁ, Daniela. Cudzorodé látky - problém v hygiene potravín : [Contaminants - problem in the food hygiene] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 230-233.
2003 AFD HADBAVNÝ, Michal - BUGARSKÝ, Andrej - KORIM, Peter - KORIMOVÁ, Jana - DVORSKÁ, Oľga. Ekonomika chovu nosníc a výkrmu brojlerov : [The economy of laying hens breeding and broilers feeding] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 209-211.
2003 AFD TAKÁČOVÁ, Daniela - FIĽKO, Ján - BUGARSKÝ, Andrej - KORIM, Peter - LITECKÁ, D.. Falšovanie medu : [Falsification of the honey] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 203-206.
2003 AFD KORIM, Peter - BUGARSKÝ, Andrej - HADBAVNÝ, Michal - KORIMOVÁ, Jana - LITECKÁ, D. - RAJZÁK, Pavol. Možnosti produkcie geneticky modifikovaných rýb z pohľadu platnej právnej úpravy v SR : [Possibilities of genetically modified fish production from the point of view of current legal regulation in the Slovak republic] In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 257-260.
2003 AFD KORIM, Peter - BUGARSKÝ, Andrej - HADBAVNÝ, Michal - KORIMOVÁ, Ľudmila - LITECKÁ, D. - KORIMOVÁ, Jana - FIĽKO, Ján. Možnosti využitia geneticky modifikovanej hydiny z pohľadu platnej právnej úpravy v SR : [Possibilities of genetically modified chicken utilization from the point of view of current legal regulation in the Slovak republic] In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 253-256.
2003 AFD KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - KORIM, Peter. Porovnanie chemického zloženia rôznych druhov zveriny. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 175-176.
2003 BDF KORIMOVÁ, Ľudmila - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - KORIM, Peter. Antioxidačný účinok rozmarínu v tukovej zložke Púchovskej salámy. In: Informačný spravodajca KVL SR. 2003. ISSN 1336-1724, Roč. 12, č. 6 (2003), s. 1145-1147.
2003 BDF KORIM, Peter - BUGARSKÝ, Andrej - JURIŠ, Peter - HADBAVNÝ, Michal - KORIMOVÁ, Jana. Ochrana pokusných zvierat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2003. ISSN 1335-0099, Roč. 28, č. 1 (2003), s. 10-12.
2003 BDF KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - KORIM, Peter - TUREK, Peter. Vplyv rozmarínu a kyseliny askorbovej na stabilitu tukovej zložky "Čingovskej salámy" skladovanej v nsštandardných podmienkach. In: Slovenský veterinársky časopis. 2003. ISSN 1335-0099, Roč. 28, č. 4 (2003), s. 35-36.
2002 AAB KORIM, Peter - BUGARSKÝ, Andrej - PILIPČINEC, Emil. Právna úprava GMO v Slovenskej republike. Rec. Ján Pleva, Michal Toropila, Jozef Nagy. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2002. ISBN 80-88985-84-6, CD-ROM, 210 s.
Number of records in database: 357
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 23 of 36
Skip to content