Zuzana Dičáková, M.A., PhD

Year Category
Publication
2014 AFE DIČÁKOVÁ, Zuzana. Biogenic amines in food - with special reference to traditional Slovak meat and milk products. In: China-New Zealand Food Safety Workshop on Novel Preccessing Technologies & 2014 Beijing International Conference on Food Non-Thermal Processing Technologies, 22. - 23. September 2014, Beijing, China : Book of Abstracts: Conference Guide. 1. vyd. New Zeland : Plant & Food Research Limited, 2014. ISBN 978-83-1103-1680, s. 14.
2014 BEF DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Senzorické posudzovanie rôznych druhov masla : [Sensory assessment of various types of butter] In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 29.-31. október 2014, Štrbské Pleso : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2014. ISBN 978-80-89385-31-7, s. 52-56.
2014 BFA KASAPIAN, Martha - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physical and physico-chemical parametres of greek cheeses. In: Food Physics and Innovative Technologies, 10-12 June 2014, Plovdiv, Bulgaria : 1. vyd. Plovdiv : Plovdiv University, 2014. s. 71-72.
2013 ACB SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín : Analýza potravín. Rec. Viera Lenártová, Katarína Holovská. 2. dopl. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-361-8, 226 s.
2013 ACB DIČÁKOVÁ, Zuzana. Potravinárska chémia. Rec. Judit Süli, Pavel Bystrický. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-384-7, 216 s.
2013 ADF ČORNEJOVÁ, Tatiana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - LOJANOVÁ, Iveta - BYSTRICKÝ, Pavel. Comparison of levels of biogenic amines in some traditional foods from various countries. In: Folia veterinaria. 2013. ISSN 0015-5748, Roč. 57, č. 2 (2013), s. 83-85.
2013 ADF NEZBEDOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. HISTAMINE AND HISTAMINE INTOLERANCE. In: Folia veterinaria. 2013. ISSN 0015-5748, Roč. 57, č. 2 (2013), s. 107-109.
2013 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Detekcia biogénnych amínov v mliečnych výrobkoch metódou TLC. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 210-212.
2013 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - ONDÍKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Porovnanie chemického zloženia mlieka pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 162-164.
2013 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Soľ v syroch a mliečnych výrobkoch pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 213-214.
Number of records in database: 235
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 8 of 24
Skip to content