Prof. Jozef Nagy, DVM, PhD

Year Category
Publication
2012 AFC SOKOLOVÁ, Katarína - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie kvality včelieho medu z rôznych regiónov východného Slovenska. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 230-233.
2012 AFC LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie úhynov počas výkrmu, prepravy a výsledkov prehliadky post mortem brojlerových kurčiat z hál s rôznou technológiou. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 180-183.
2012 AFD LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Analýza trendov úhynu počas prepravy a príčin nepožívateľnosti brojlerových kurčiat v rokoch 2006-2010. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 193-196.
2012 AFD MARCINČÁKOVÁ, Dana - PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MOLNÁR, Ladislav. Antioxidačný status brojlerov a oxidačná stabilita mäsa po skrmovaní vybraných rastlinných extraktov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 184-187.
2012 AFD NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Comparison of selected chemical composition indicators of Mouflon muscles with other kinds of wild game. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 44-45.
2012 AFD MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43.
2012 AFD MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter. Kvalitatívne parametre chladenej hydiny v slovenských obchodoch. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 163-165.
2012 AFD PEKÁR, Ivo - JACKOVÁ, Selma - BÜCHLEROVÁ, Zuzana - NAGY, Jozef. Nález rezíduí veterinárnych liekov v mede v Slovenskej republike. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 347-350.
2012 AFD NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Porovnanie vybraných ukazovateľov chemického zloženia muflóna lesného s inými druhmi voľne žijúcej zveri. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 293-295.
2012 AFD MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - NAGY, Jozef. Priebeh zrecieho procesu mäsa diviakov v závislosti od spôsobu ulovenia. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 262-265.
Number of records in database: 580
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 18 of 58
Skip to content