Prof. Jozef Nagy, DVM, PhD

Year Category
Publication
2007 AAB NAGY, Jozef. Hydina od farmy na stôl : inauguračná práca. Rec. Jozef Sokol, Iva Steinhauserová, Miloslav Ondrašovič. 1. vyd. Košice : UVL, 2007. ISBN 978-80-8077-071-6, 60 s.
2007 ACB BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Bezpečné potraviny: Výroba mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Pavol Rajzák, Gabriela Sabolová. 1. vyd. Košice : UVL, 2007. ISBN 978-80-8077-052-5, CD-ROM, 1685 s.
2007 ADE NEUSCHL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Comparison of the serum level and pharmacokinetic parameters of oxytetracycline after administration of long action preparations in sheep. In: Medycyna Weterynaryjna. 2007. ISSN 0025-8628, Roč. 63, č. 3 (2007), s. 294-297.
2007 AFD KUDRÍKOVÁ, Denisa - ONDRAŠOVIČOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - SASÁKOVÁ, Naďa. Dezinsekcia v potravinárstve, výber metód a prostriedkov pre preventívne a represívne opatrenia : [Desinsection in food production, selection of methods and disinfectants for preventive and represive measures] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 325-328.
2007 AFD POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Glazúrovanie morských rýb : [Glazing of fish fillets] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 350-353.
2007 AFD POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Glazúrovanie rýb : [Glazing of fish] In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 179-182.
2007 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru : [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
2007 AFD SOKOL, Jozef - POPELKA, Pavol - NAGY, Jozef. Rezíduá antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. 2. -4. mája 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 144-148.
2007 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 280-282.
2007 AFD ŠIRJOVOVÁ JANA, N/A - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - PAŽÁKOVÁ, Janka. Sledovanie teplotných podmienok skladovania prepravy a predaja mliečnych výrobkov : [Monitoring of temperature conditions at the storage, transport, and sale of milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-291.
Number of records in database: 580
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 31 of 58
Skip to content