Year Category
Publication
2006 BEF BYSTRICKÝ, Pavel. Audit ako nová forma veterinárneho dozoru. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. ISBN 80-232-0269-3, .
2006 BEF DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - MÁTÉ, Dionýz. Biogénne amíny v niektorých potravinách vo vzťahu k ich senzorickým vlastnostiam. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. Zborník z odborného seminára, 11.-13.10.2006 Piešťany : Košice : Dom techniky ZSVTS, 2006. ISBN 80-232-0269-3, .
2005 AFD SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel. Právne normy uplatňované pri manipulácii so živočíšnymi vedľajšími produktmi neurčenými na ľudskú spotrebu : [Legal rules which are excercise at the manipulation with animal by products which are undisposed to human consumption] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 148-153.
2005 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - POPELKA, Peter. Úskalia HACCP : [Obstacles in HACCP] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 59-62.
2005 BDE MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - HUSSEIN, Khalled - HUDECOVÁ, Katarína. Oxidative stability of meat and meat products after feeding of broiler chickens with additional amounts of vitamin E and rosemary. In: Meso. 2005. ISSN 1332-0025, Roč. 7, č. 1(2005), s. 34-39.
2005 BDF DIČÁKOVÁ, Zuzana - KRÁTKY, Štefan - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Porovnanie aminokyselinového zloženia mlieka troch druhov hospodárskych zvierat. In: Mliekarstvo. 2005. ISSN 1210-3144, Roč. 36, č. 2 (2005), s. 28-31.
2005 FAI Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. Ed. Pavel Bystrický ; rec. Peter Turek, Lidija Kozačinski. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, 328 s.
2004 ADF MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef. THE DETERMINATION OF MALONDIALDEHYDE IN EGG YOLK BY SOLID PHASE EXTRACTION AND HIGH-PERFORMANCE LIQUID CHROMATOGRAPHY. In: Folia veterinaria. 2004. ISSN 0015-5748, Roč.48, č.2 (2004), s.100-103.
2004 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Biogénne amíny v mliečnych výrobkoch : [Biogenic amines in milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 258-260.
2004 AFD CENCI-GOGA, Beniamino Terzo - BYSTRICKÝ, Pavel - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika. Comparison of three DNA extraction methods to detect tet(M) gene from raw milk. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 312-315.
Number of records in database: 159
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 10 of 16
Skip to content