Year Category
Publication
2009 BCI POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - PIPOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov. Rec. Jozef Golian, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-160-7, 198 s.
2008 ACB BUGARSKÝ, Andrej - BULECA, Ján - BYSTRICKÝ, Pavel - HVOZDÍK, Anton - KOTTFEROVÁ, Jana - TAKÁČOVÁ, Daniela. Pes, chovateľ a právo. Rec. Ján Pleva, Tibor Seman, Roman Matejčík. 1. vyd. Košice : UVL, 2008. ISBN 978-80-8077-093-8, 228 s.
2008 AFA BYSTRICKÝ, Pavel. Audit negli impianti di macellazione. In: Esecuzione dei controlli ufficiali e degli audit previsti dai regolamenti 854/2004 e 882/2004: il medico veterinario tra auditor e nantomo-patologo. Perugia 4 e 11 aprile 2008 : 2008. s.
2008 AFD BYSTRICKÝ, Pavel - MIČÚCHOVÁ, A. - RAJZÁK, Pavol. Audit ako nová povinnosť úradných veterinárnych lekárov. In: 2. európsky seminár 2007. DOM TECHNIKY, KOSICE 11.-13.4.2007. Košice 2008. ISBN 978-80-232-0280-9, s.
2008 AFD MRÁZ, Igor - SITKEY, V. - BYSTRICKÝ, Pavel. Funkčné potraviny - možnosti aplikácie beta-(1,3/1,6)-D-Glukánu do mäsových výrobkov : [Functional Foods - the way of Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan use into the Meat Products] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 175-178.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Odporúčanie druhu a množstva mäsového výrobku vzhľadom na obsah biogénnych amínov pre kategóriu konzumentov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami : [Recommendation of Meat Products in Respect to Content of Biogenic Amines for Consumers with Special Diet Requirements] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 209-212.
2008 AFD BYSTRICKÝ, Pavel. Požiadavky na výkon potravinového dozoru v zahraničí : [Requirements for official controls abroad of Slovakia] In: Kvalita a bezpečnosť potravín 2008, 23.-24. september 2008. Žilina : MASM, 2008. s. 13-14.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Stužené tuky - vplyv na zdravie konzumentov a poplašné správy. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 5 s.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov : [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
2008 BCI BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Handbook for Practical Lessons from Meat Hygiene and Technology. Rec. Viera Lenártová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVL, 2008. ISBN 978-80-8077-094-5, 112 s.
Number of records in database: 159
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 7 of 16
Skip to content