Year Category
Publication
2015 AED TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Analýza zdrojov alimentárnych ochorení na Slovensku za posledný rok : [Analysis of the sources of foodborne diseases in Slovakia in recent years] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 187-190.
2015 AFC DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Mliečne výrobky a snacky v detskej výžive z hľadiska obsahu soli : [Dairy products and snacks in children food in terms of salt content] In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 97-102.
2015 AFC TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Why HACCP Might Sometimes Become Weak or Even Fail. In: Procedia Food Science. London : Elsevier, 2015. ISSN 2211-601X, Vol. 5, č.(2015), s. 296-299.
2015 AFD TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - BRENESSELOVÁ, Martina. Analýza funkčnosti systémov zabezpečenia hygieny potravín : [Analysis of haccp systems functionality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 228-230.
2015 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - HOLDOVÁ, Veronika - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť detských potravín z hľadiska obsahu soli : [The safety of baby foods in terms of salt content] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 85-92.
2015 AFD TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP - systém na zabezpečenie hygieny výroby potravín očami prevádzkovateľov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 267-270.
2015 AFD TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP : [Current attitude of food producers towards HACCP] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 50-56.
2015 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Zdravotné aspekty konzumácie rýb pri histamínovej intolerancii : [Health aspects of fish consumption in histamine intolerance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 255-257.
2015 BDE DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Význam vhodného výberu rýb pre konzumentov s histamínovou intoleranciou : [The importance of proper selection of fish for consumers with histamine intolerance] In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Vol. 26, č. 6(2015), s. 52-54.
2015 BEE TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Hodnotenie rizika prieniku potravinového nebezpečenstva do potravín na rozhraní systémov HACCP : [Risk assessment of food hazards penetration into foods at the HACCP systems contact points] In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 56-58.
Number of records in database: 10
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 1 of 1
Skip to content