Zuzana Dičáková, M.A., PhD

Year Category
Publication
2016 AFC DIČÁKOVÁ, Zuzana - GERGEĽ, Radovan - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Stanovenie vybraných fyzikálno-chemických parametrov srvátky : [Determination of selected physicochemical parameters of whey] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 107-110.
2016 AFD VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Antifungálna účinnosť peroxidu vodíka a kyseliny kaprylovej na vybrané patogény : [Antifungal efficacy of hydrogen peroxide and caprylic acid againts selected pathogens] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 373-376.
2016 AFD VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Baktericídna účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na G- a G+ baktérie : [The bactericidal effect of caprylic acid and hydrogen peroxide to the G- and G+bacteria] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 34-38.
2016 AFD PAULSEN, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Dietary uptake of biogenic amines and polyamines via dairy products. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 43-46.
2016 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - URBANOVÁ, Dominika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Kvalitatívne parametre syrov parmezánového typu zakúpených v obchodnej sieti v Košiciach : [Quality parameters of parmesan-type cheese available in Košice market] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 148-153.
2016 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kvalitatívne vlastnosti syrov balkánskeho typu : [Qualitative characteristics of the balkan type cheese] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 138-143.
2016 AFD SEMJON, Boris - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REITZNEROVÁ, Anna - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - PAULSEN, Peter. Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia : [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 55-58.
2016 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - ANDERKOVÁ, Bernadeta - PAULSEN, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Polyamíny vo vybraných potravinách : [Polyamines in selected foods] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 175-179.
2016 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie obsahu biogénnych amínov v rôznych druhoch parených syrov. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 39-43.
2016 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján. Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch : [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 180-184.
Number of records in database: 235
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 7 of 24
Skip to content