Assoc. prof. Eva Dudriková, DVM, PhD

Year Category
Publication
2022 V2 HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Nežiaduce mikroorganizmy pri výrobe syra a vplyv rizik antibiotickej rezistencie na verejné zdravie : [Undesirable microorganisms in cheese production and the impact of the risk of antibiotic resistance on public health] In: Ingrovy dny : konferencia. Ingrovy dny 2022 : Sborník abstraktů 48. konference o jakosti potravin a potravinových surovin. 1. vyd. Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2022. ISBN 978-80-7509-827-6, s. 37.
2022 V2 HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Ekológia mlieka a antibiotická rezistencia : [Milk ecology and antibiotic resistance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 29.
2022 V2 MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Možnosti konzumácie mliečnych výrobkov z pohľadu intolerancie laktózy : [Possibilities of dairy consumption from the perspective of lactose intolerance] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 49.
2022 V2 KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Vplyv sezónnosti na kvalitatívny aspekt a funkčnosť mlieka produkovaného slovenským strakatým dobytkom : [The impact of seasonality on qualitative aspect and functionality of milk produced by slovak spotted cattle] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 42.
2021 ACB DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana. Výživa ľudí : I. diel. Rec. Ivana Regecová, Katarína Fatrcová-Šrámková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-740-1, 144 s. [10,1AH]
2021 AED VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Detekcia druhov rodu Enterococcus, v syroch a ich antimikrobiálna rezistencia : [Detection of Enterococcus spp. and their antimicrobial resistance in cheeses] In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 158-162.
2021 AFC VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva. Mikrobiologická analýza ovčích a kozích syrov v procese zrenia : [Microbiological Analysis of Sheep and Goat Cheeses at the Time of Ripening] In: L. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů, 13. a 14. října 2021, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2021. ISBN 978-80-7305-859-3, online, s. 228-231.
2021 AFC KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana. Vplyv zrenia na kolorimetrické vlastnosti tradične vyrobených syrov z ovčieho a kozieho mlieka : [Colorimetric Properties of Traditionally Farm Level Produced Cheeses from Sheep and Goat Milk Affected by Time of Ripening] In: L. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů, 13. a 14. října 2021, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2021. ISBN 978-80-7305-859-3, online, s. 160-163.
2021 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov : [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 173-180.
2021 AFD KOVÁČOVÁ, Mariana - MAĽOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita syrových párkov z pohľadu organoleptických vlastností : [Quality of cheese sausages in terms of organoleptic properties] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 258-263.
Number of records in database: 494
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 6 of 50
Skip to content