Beáta Koréneková, DVM, PhD

Year Category
Publication
2019 AFG PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - JUŠČÁKOVÁ, Daniela. Vplyv rezíduí antibiotík v živočíšnych produktoch na zdravie človeka : [Influence of antibiotic residues in animal products on human health] In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. ISBN 978-80-7305-829-6, s. 72.
2019 AFH SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky vo výžive brojlerov a kvalita produkovaného mäsa : [Humic substances in broilers fed and quality of produced meat] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 286.
2019 AFH KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Sledovanie vplyvu prídavku fermentovaného krmiva na báze umbelopsis isabellina na zrecie procesy v mäse brojlerových kurčiat : [Monitoring the efect of the addition fermented feed on the base umbelopsis isabellina on the ripening processes in the meat of broiler chickens] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 276.
2019 AFH PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv krmiva fermentovaného s Mortierella alpina na postmortálne procesy vo svalovine brojlerov : [The effect of fermented feed with Mortierella alpina on postmortal processes in broiler muscle] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 277.
2019 AFH MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Vplyv podávania fermentovaných pšeničných otrúb, obohatených o významné polynenasýtené mastné kyseliny, na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of feeding fermented wheat bran, enrichment with important unsaturated fatty acids on quality of broiler chicken meat] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 284.
2019 AFH PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Využitie izotachoforetickej analýzy pri stanovení kvality rastlinných komodít : [Use of isotachophoretic analyse for the determination of the quality of plant commodities] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 91.
2019 AFH KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - KOŽÁROVÁ, Ivona. Význam kapilárnej izotachoforézy pri analýze mliečnych výrobkov : [Importance of capillary isotachophoresis in analysis milk products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 73.
2019 BEF PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie účinku humínových kyselín a fermentovaného krmiva na zrecie procesy u brojlerových kurčiat. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 156-160.
2018 AED KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Sledovanie účinku humínových kyselín na fyzikálne a chemické zmeny v mäse kurčiat : [Observation of the effect of humic acid on physical and chemical changes in poultry meat] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1921-9, s. 220-227.
2018 AED MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOSTILNÍKOVÁ, Nikola - JAĎUTTOVÁ, Iveta - MELLEN, Martin - MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva brojlerov na produkčné parametre a jatočnú výťažnosť : [The effect of humic acids feed addition on producttion parameters and carcass yield of broiler chickens] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, pobočka Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1921-9, s. 249-254.
Number of records in database: 691
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 10 of 70
Skip to content