Assoc. prof. Pavel Maľa, DVM, PhD

Year Category
Publication
2008 BDF MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické hodnotenia mlieka a mliečnych výrobkov v súvise s nariadením komisie (ES) č. 273/2008. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 2 (2008), s. 40-44.
2008 BDF MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Vývoj nových technológií pre spracovanie mlieka. In: Mliekarstvo. 2008. ISSN 1210-3144, Roč. 39, č. 1 (2008), s. 28-31.
2007 AFC VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Poznanie senzorických kvalít zvyšuje bezpečnosť potravín : [Knowledge of senzory qualities increases food safety] In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníku s mezinárodní účastí 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 169-173.
2007 AFD VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Aká je úroveň poznania senzorických kvalít?. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 116-119.
2007 AFD VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít : [Food safety is also guaranteed by the level of general knowledge of sensory qualities] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 248-252.
2007 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Hodnotenie kvalitatívnych ukazovateľov prírodných sójových nápojov počas deklarovanej doby skladovania : [Evaluation of qualitative characteristics of satural soya during declared shelf live] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
2007 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Hygienické aspekty získavania a prvotného ošetrenia surového kravského mlieka - bezpečná surovina pre výživu ľudí. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 34-36.
2007 AFD SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Klamlivé označovanie sójových nápojov : [Misleading labeling of soya drinks] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
2007 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - MAĽA, Pavel. Komplexný prístup k zdraviu ľudí a zvierat v smere využitia alternatívnych postupov liečby : [The complex admission to human and animal health in the direction of the alternative therapy] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 211-214.
2007 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena. Mikrobiálne farbivo Monascus purpureus a možnosti jeho využitia v potravinárskom priemysle : [Microbiological pigment monascus purpureus and suitebility of its using in food industry] In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 207-211.
Number of records in database: 272
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 14 of 28
Skip to content