Assoc. prof. Pavel Maľa, DVM, PhD

Year Category
Publication
2003 AFD NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled - KORIMOVÁ, Ľudmila - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. New trends in the production of broiler chickens. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 59-61.
2003 AFD NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled - KORIMOVÁ, Ľudmila - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. Nové trendy v produkcii brojlerových kurčiat : [New trend in the production of broiler chickens] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 107-109.
2003 AFD MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - SABOLOVÁ, Gabriela. Personálna certifikácia ako nástroj zvyšovania kvality posudzovania potravín. In: Komplexný pohľad na agropotravinársku hygienu. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. ISBN 80-232-0216-2, s. 57-62.
2003 BDF SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Izoflavóny v prevencii a liečbe niektorých civilizačných ochorení. In: Trendy v potravinárstve. 2003. ISSN 1336-085X, Roč. 10, č. 4 (2003), s. 7-10.
2003 BDF MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - POKORNÝ, Jozef. Senzorické vzdelávanie ako nástroj zvyšovania kvality. In: Slovenský veterinársky časopis. 2003. ISSN 1335-0099, Roč. 28, č. 2 (2003), s. 53-56.
2002 AEC MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - BURDOVÁ, Oľga. Aplikácia prírodného farbiva Monascus do tavených syrov : [Application of Monascus Purpureus in Manufacture of Processed Cheeses] In: Mléko a sýry 2002. Výsledky přehlídek a sborník semináře. ISBN 80-86238-21-0, s. 183-186.
2002 AED SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Antikarcinogény sóje v prevencii a liečbe nádorových ochorení : [Role of soya anticarcinogens in cancer prevention and treatment] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. s. 21-23.
2002 AED DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Aplikácia veterinárneho dozoru v podmienkach spoločného stravovania : [Application of veterinary inspection under the catering conditions] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. s. 59-61.
2002 AFD BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - JACKOVÁ, Anna. Dusičnany, dusitany – reziduá v mäse a mäsových výrobkoch. In: Hygiena Alimentorum XXIII: Meat and meat products - safety, quality and legislation. Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002 : Proceedings of lectures and posters, Štrbské Pleso, June 5 - 7, 2002. 1. vyd. Košice : UVL, 2002. ISBN 80-7148-049-5, s. 140-142.
2002 BCI NAGY, Jozef - MAĽA, Pavel - KORIM, Peter - JURIŠ, Peter. Hygiena a spracovanie vedľajších potravinárskych produktov a odpadov. Rec. Miloslav Ondrašovič, Pavol Rajzák. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2002. ISBN 80-88985-76-5, 217 s.
Number of records in database: 272
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 20 of 28
Skip to content