Anna Reitznerová, DVM, PhD

Year Category
Publication
2016 AFD MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KOVALÍK, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok substitúcie komerčného krmiva biokrmivom na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Effect of the substitution of commercial feed by biofeed on the meat quality of broiler chickens] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XII., 7.-8. september 2016, Košice : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-497-4, s. 219-221.
2016 AFD POLÁKOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona - REITZNEROVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína. Využitie rýchlotestov na stanovenie prítomnosti rezíduí antibiotík v mlieku liečených dojníc : [Utilization of the rapid tests for the detection of the presence of antibiotic residues in treated cows milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 288-291.
2016 AFH SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv vákuového balenia na zmenu kolorimetrických parametrov povrchu syrov eidamského typu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 63.
2016 BDE REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa : [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44.
2015 AED REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových kyselín na rozkladné zmeny tukov v mäse brojlerových kurčiat : [Effect of humic acid on decomposition changes of fat in broiler chickens meat] In: Zborník vedeckých prác : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave. 1. vyd. Zvolen : Ústav ekológie lesa SAV, 2015. ISBN 978-80-89408-20-7, s. 183-186.
2015 AFC REITZNEROVÁ, Anna - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Vplyv skladovania na kvalitu pšeničného lepku : [The effect of storage on the quality of wheat gluten] In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD-ROM, s. 167-171.
2015 AFD REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - MELLEN, Martin - VAŠKOVÁ, Janka. Účinok humínových kyselín pridávaných do krmiva brojlerovým kurčatám vo veľkochove na kvalitu zmrazeného mäsa : [The effect of humic acids added into feed of broiler chickens in factory farming on the quality of frozen meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 128-130.
2015 BEE REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POLÁKOVÁ, Zuzana. Porovnanie rozkladných zmien tukov v mäsových výrobkoch počas skladovania : [Comparison of degradation changes of fat in meat products during storage] In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 38-40.
2014 AFD REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Lipidy a ich rozkladné procesy : [Lipids and their decomposition processes] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 71-73.
2014 AFD REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu lipidov voľne žijúcej zveri a farmovo chovanej zveri : [Comparison of lipids in wildlife animals and farmed animals] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 84-87.
Number of records in database: 83
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 8 of 9
Skip to content