Zuzana Dičáková, M.A., PhD

Year Category
Publication
2008 ADC PAULSEN, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana - BAUER, Friedrich. Biogenic amines and polyamines in liver, kidney and spleen of roe deer and European brown hare. In: European Food Research and Technology. 2008. ISSN 1438-2377, Vol. 227, č.1(2008), s. 209-213.
(2008: 1.622 - IF, 95 - H-index, 1.782 - IF 5y, 0.850 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2008 ADC PAULSEN, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - LEDECKÝ, Valent - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - SMULDERS, Frans J. M. - HOFBAUER, Peter - LAZÁR, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Influence of storage conditions and shotshell wounding on the hygienic condition of hunted, uneviscerated pheasant (Phasianus colchicus). In: Poultry Science. 2008. ISSN 0032-5791, Vol. 87, č. 1 (2008), s. 191-195.
(2008: 1.668 - IF, 131 - H-index, 2.086 - IF 5y, 1.038 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2008 AEG DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Biogenic amines in cheeses and human health. In: Chemické listy. 2008. ISSN 0009-2770, Roč. 102, Suppl.3(2008), s. 617-618.
(2008: 0.593 - IF, 27 - H-index, 0.538 - IF 5y, 0.154 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2008 AFD POĽÁKOVÁ, Lucia - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Kozie mlieko vo výžive ľudí a jeho bezpečnosť : [Goat´s milk in human nutrition and its safety] In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 265-269.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef. Meranie farby medu I - metodika na meranie medu pomocou spektrofotometra CM-2600d. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. ISBN 978-80-89385-003, 5 s.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef. Meranie farby medu II - využitie spektrofotometra CM-2600d na rozlíšenie druhu včelieho medu. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. ISBN 978-80-89385-003, 3 s.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Odporúčanie druhu a množstva mäsového výrobku vzhľadom na obsah biogénnych amínov pre kategóriu konzumentov so špeciálnymi diétnymi požiadavkami : [Recommendation of Meat Products in Respect to Content of Biogenic Amines for Consumers with Special Diet Requirements] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 209-212.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - MIKULÁŠOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie fyzikálno-chemických a senzorických vlastností mäkkých mäsových výrobkov s probiotikami a bez nich : [Comparison of physicochemical and sensory properties in soft meat products with and without probiotics] In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. ISBN 978-80-89385-003, s. [4]
2008 AFD KASPEROVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MESARČOVÁ, Lýdia. Porovnanie kvality včelieho medu z obchodnej siete a od domácich producentov. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. ISBN 978-80-89385-003, 6 s.
2008 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOL, Jozef. Stanovenie biogénnych amínov iónovo výmennou chromatografiou v mäse bažantov. In: 17th International conference Analytical methods and human health. October 20-23, 2008. Bratislava : FCHPT STU, 2008. ISSN 1335-5236, 4 s.
Number of records in database: 235
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 13 of 24
Skip to content