Pavlina Jevinová, DVM, PhD

Year Category
Publication
2018 AFD JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - DEMJANOVÁ, Soňa. Vplyv teploty a balenia na kontamináciu vajec mikromycétami : [The effect of temperature and packaging on micromycete contamination of eggs] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 257-265.
2018 AFD MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Zmeny senzorických parametrov prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní 100.000000ermentovaného krmiva : [Changes of sensory parameters of breast muscle of broiler chickens after feeding of 100.000000ermented feed] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 229-234.
2018 AFH REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Potvrdenie prítomnosti Penicillium spp. v škrupine slepačích vajec : [Confirmation of Penicillium spp. in the shell of the hen eggs] In: Interaktívna konferencia mladých vedcov. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2018 : Zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : OZ Preveda, 2018. ISBN 978-80-972360-2-1, online, s. [1-1]
2018 BEF REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Fusarium spp. a Aspergillus spp. v slepačích vajciach : [Identification of Fusarium spp. and Aspergillus spp. in hen eggs] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 170-171.
2018 BEF DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Kontaminácia vajec zástupcami rodu Penicillium : [Contamination of eggs with Penicillium species] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 57-60.
2018 BEF ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt mykotoxínov v krmive a vo svalovine a vnútorných orgánov hydiny. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 175-178.
2017 ADD REGECOVÁ, Ivana - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MAČANGA, Ján. Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare : [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku] In: Journal of Food and Nutrition Research. 2017. ISSN 1336-8672, Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325.
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2017 ADF POPELKA, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - ŠMEJKAL, Karel - ROBA, Pavol. Determination of capsaicin content and pungency level of different fresh and dried chilli peppers : [Stanovenie obsahu kapsaicínu a stupňa štipľavosti u rôznych druhov čerstvých a sušených chilli paprík] In: Folia veterinaria. 2017. ISSN 0015-5748, Roč. 61, č. 2 (2017), s. 11-16.
2017 ADN POPELKA, Peter - ŠMEJKAL, Karel - JEVINOVÁ, Pavlína - ROBA, Pavol. Antibacterial activity of Capsicum extract against selected strains of bacteria and micromycetes : [Antibakteriálna aktivita Capsicum extraktov proti vybraným druhom baktérií a mikromycét] In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2017. ISSN 1338-0230, Roč. 11, č. 1(2017), s. 223-229.
(10 - H-index, 0.245 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2017 AFD REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA a identifikácia Cladosporium spp.v potravinách : [DNA isolation and identification of Cladosporium spp. in food] In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 116-120.
Number of records in database: 247
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 8 of 25
Skip to content