Prof. Peter Turek, DVM, PhD

Year Category
Publication
2016 ACB TUREK, Peter - KAMENÍK, Jozef - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - MAŽENSKÝ, Dávid - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - POSPIECH, Matej. Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov : [Hygiene and technology of meat and meat products] Rec. Juraj Gulovič, Ladislav Bodnár. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-513-1, 335 s. [17,24AH]
2016 ADE TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Risk and safety assessment of steak tartare : [Riziko a odhad bezpečnosti tatárskeho bifteka] In: Maso International. 2016. ISSN 1805-5281, Vol. 6, č. 2(2016), s. 141-144.
2016 ADE JEVINOVÁ, Pavlína - ROBA, Pavol - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef. The occurrence of mycotoxins in feed and food : [Výskyt mykotoxínov v krmivách a potravinách] In: Maso International. 2016. ISSN 1805-5281, Vol. 6, č. 1(2016), s. 33-44.
2016 ADF MÁTÉ, Dionýz - SALADIOVÁ, Danka - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Listerióza ako zooantroponóza. In: Slovenský veterinársky časopis. 2016. ISSN 1335-0099, Roč. 41, č. 3-4 (2016), s. 180-182.
2016 AFC TUREK, Peter. O kvalite mäsových výrobkov rozhoduje spotrebiteľ : [The quality of the meat products decided the consumer] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 51-55.
2016 AFC REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - DANIŠOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči ß-laktámovým antibiotikám : [Determination of the susceptibility of Staphylococcus strains isolated from wild rabbit (Oryctolagus cuniculus) to ß-lactam antibiotics] In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 248-252.
2016 AFD TUREK, Peter. O kvalite potravín rozhodne spotrebiteľ : [The quality of the food shall be decided by the consumer] In: Nové zdravotnícke odporúčania vo výžive obyvateľstva SR - ich transfer do praktickej výživy : Zborník č. 76 referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 48. valného zhromaždenia členov Slovenskej akadémie pôdohospodárskych vied, konaného 31. mája 2016 v Lužiankach. 1. vyd. Lužianky : Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, 2016. ISBN 978-80-89162-64-2, s. 81-85.
2016 AFD TUREK, Peter. Súčasné právne predpisy o mäse a mäsové výrobky v SR : [The current legislation on meat and meat products in Slovakia] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 46-49.
2016 AFD BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - ŠPAKOVSKÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - TOROPILOVÁ, Júlia. Vplyv spôsobu vyzrievania na kvalitatívne vlastnosti vín odrody Chardonnay : [Impact of aging method on qualitative characteristics of Chardonnay wine] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 187-190.
2016 AFG PRIBULA, Milan - TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel. Effect of PSE syndrome on the pork quality. In: Kongres Polskiiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych. XV Kongres Polskiiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych "Per Scientiam ad Salutem Animalium et Hominum" Lublin, 22-24.09.2016 : Materiały kongresowe, Lublin, 22-24 września 2016. 1. vyd. Lublin : Morpol, 2016. ISBN 978-83-940360-2-7, online, s. 223.
Number of records in database: 16
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 1 of 2
Skip to content