Assoc. prof. Eva Dudriková, DVM, PhD

Year Category
Publication
2009 AFD DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - CHLEBO, Peter - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Konzumácia ovocia a zeleniny u univerzitných študentov ako prirodzeného zdroja antioxidantov : [Consumption of fruits and vegetables in university students as a natural source of antioxidants] In: Antioxidanty 2009. Nitra, 6. mája 2009 : Zborník z I. ročníka vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2009. ISBN 978-80-552-0209-9, s. 50-55.
2009 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. MERANIE VODNEJ AKTIVITY V SYROCH DVOMA METÓDAMI – POROVNÁVACIA ŠTÚDIA : [WATER ACTIVITY MEASURING IN CHEESE BY TWO METHODS COMPARATIVE ANALYSIS] In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 120-125.
2009 AFD DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva. Stanovenie vodnej aktivity v syroch : [Estimating of water activity in cheese] In: XI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 26. - 28. október 2009. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2009. ISBN 978-80-89385-05-8,
2009 AFD LOVAYOVÁ, Viera - DUDRIKOVÁ, Eva - CHLEBO, Peter - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Stravovacie zvyklosti študentov z hľadiska príjmu antioxidantov : [Eating habits of students in terms of intake of antioxidants] In: Antioxidanty 2009. Nitra, 6. mája 2009 : Zborník z I. ročníka vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2009. ISBN 978-80-552-0209-9, s. 159-163.
2009 AFD HÚSKA, Miroslav - BÍREŠ, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva - REICHEL, Peter - BULECA, Ján - KORÉNEK, Marián. Využitie zlata v homeopatickej terapii : [The application of gold in the homeopathic therapy] In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a strednej Európy. Hrádok 22. - 23. október 2009. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZS VTS, 2009. ISBN 978-80-970034-1-8, s. 121-123.
2009 AFG POĽÁKOVÁ, Lucia - FIĽKO, Ján - PUKÁČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína. Zdravotné a hygienické podmienky získavania a spracovania ovčieho mlieka z aspektu zdravotnej neškodnosti potravín. In: MZLU. XXXV. Seminář o jakosti potravin a potravinových surovin - „Ingrovy dny“ - program. 5. března 2009, Brno. Brno : MZLU, 2009. ISBN 978-80-7375-281-1, s. 39.
2009 AFH DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - KOLESÁROVÁ, Anna - LOVAYOVÁ, Viera - POĽÁKOVÁ, Lucia - MAJOROVÁ, Emeše - RIMÁROVÁ, Kvetoslava. Probiotics and prebiotics in youngs, acceptation and knowlwdge of functional foods in university students. In: . International Journal of Probiotics and Prebiotics. 2009. ISSN 1555-1431, Vo. 4, č. 2 (2009), s. 130.
2009 AFH LOVAYOVÁ, Viera - MAJOROVÁ, Emeše - RIMÁROVÁ, Kvetoslava - DUDRIKOVÁ, Eva - POTÚČKOVÁ, Dominika - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter. The effect of probiotic nutritive supplement on selected biochemical immunological and haematological parameters in children. In: . International Journal of Probiotics and Prebiotics. 2009. ISSN 1555-1431, Vol. 4, č. 2 (2009), s. 149.
2009 BCI DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : 2. čast: Praktické cvičenia. Rec. Pavel Maľa, Eva Beličková. 1. vyd. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-134-8, 114 s.
2008 ADF FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva. Risk in nutrition habits of Slovak population. In: Slovak Journal of Animal Science. 2008. ISSN 1335-3683, vol. 41, č. 4 (2008), s. 198.
Number of records in database: 494
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 26 of 50
Skip to content