Prof. Slavomír Marcinčák, DVM, PhD

Year Category
Publication
2020 ADE MIGDAL, Wladyslaw - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - KRÁL, Martin - WALCZYCKA, Maria - DOMAGALA, Jacek - NAJGEBAUER-LEJKO, Dorota - MIGDAL, Lukasz. Wplyw Wolochów na kulture pasterska i kuchnie Karpat. In: Przeglad hodowlany. 2020. ISSN 0137-4214, No. 5 (2020), p. 1-7.
2020 ADF BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCINČÁK, Slavomír. Effects of long-term feeding of treated rapeseed meal on growth performance, blood mineral profile and fatty acid composition of back fat in pigs. In: Folia veterinaria. 2020. ISSN 0015-5748, Roč. 64, č. 4 (2020), s. 37-43.
2020 ADN SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SLANÝ, Ondrej - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of supplementation with solid-state fermented feed in the diet of laying hens on egg qualitative variables. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1338-0230, Vol. 14, no. (2020), p. 519-527.
(12 - H-index, 0.259 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2020 AED PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. The use of humic acids in broiler diet and effect on nutrition and meat quality. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 209-218.
2020 AED KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok prídavku fermentovaného krmiva vo výžive brojlerov na fyzikálno - chemické zmeny vo svalovinách : [Effect of fermented feed addition in the nutrition of broilers to physico - chemical changes in muscles] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 208-211.
2020 AED MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BUJŇÁK, Lukáš. Účinok prírodných humínových látok podávaných vo výkrme brojlerových kurčiat na kvalitu mäsa prsnej svaloviny : [The effect of feeding natural humic substances in broiler chicken nutrition on the quality of breast muscle meat] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 222-225.
2020 AED SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237.
2020 AED NOVOTNÝ, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír - MACÁK, Vladimír - KYZEKOVÁ, Petronela - REICHEL, Peter. Vplyv suplementácie klinoptilolitu na konzistenciu výkalov u ošípaných v poodstavovom období : [Effect of clinoptilolite administration on faecal consistency of pigs after weaning] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 226-229.
2020 AED KOŽÁROVÁ, Ivona - JUŠČÁKOVÁ, Daniela - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv úpravy kŕmneho režimu nosníc na prítomnosť inhibičných látok vo vajciach : [Effect of modification of the laying hen feeding regime on the presence of inhibitory substances in eggs] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 212-216.
2020 AFD BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok prídavku ľanového semena na kvalitu bravčového stehna : [Effect of linseed (Linum Usitatissimum L.) addition on quality of the pork meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 173-176.
Number of records in database: 26
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 2 of 3
Skip to content