Boris Semjon, DVM, PhD

Year Category
Publication
2021 AFG SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of fermented feed and humic substances on lipid oxidation of broilers breast and thigh meat. In: Veterinary Science and Profession. 9th International Congress "Veterinary Science and Profession" : Book of Abstracts. 1. vyd. Zagreb : Faculty of Veterinary Medicine University of Zagreb, 2021. ISBN 978-953-8006-36-4, s. 54.
2021 AFH DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - HANZELOVÁ, Zuzana. Bielkoviny mlieka a laktóza ako prísada mäsových výrobkov : [Milk proteins and lactose as an ingredient in meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 22.
2021 AFH MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MAKIŠ, Andrej - KORÉNEKOVÁ, Beáta - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Chemické zloženie a senzorické vlastnosti prsnej svaloviny kurčiat po skrmovaní fermentovaného produktu a humínových látok : [Chemical composition and sensory properties of chicken breast meat after feeding the fermented product and humic substances] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 55.
2021 AFH REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky : [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 67.
2021 AFH BENEŠOVÁ, Lucia - VLČKO, Tomáš - ČAPLA, Jozef - JAKABOVÁ, Silvia - SEMJON, Boris - GOLIAN, Jozef. Senzorická analýza vybraných mäsových výrobkov : [Sensory analysis of selected meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 17.
2021 AFH SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete : [Sensory evaluation of pork hams from the retail market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 71.
2021 AFH MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra : [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 54.
2021 AFH BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Sledovanie rozkladných a senzorických zmien bravčového mäsa po prídavku ľanového semena počas mraziarenského skladovania : [Evaluation of degradable and sensory changes of pork meat after the flaxseed supplementation during freezer storage] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 13.
2021 AFH SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv prídavku ľanového semena vo výžive ošípaných na kolorimetrické parametre produkovaného mäsa : [Effect of the supplementation of flaxseed in pig nutrition on colorimetric parameters of the produced meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 70.
2021 BCI MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Hygiena a technológia mlieka a mliečnych výrobkov : Technologické postupy výroby. Rec. Slavomír Marcinčák, Alena Saláková. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-735-7, 122 s. [6,26AH]
Number of records in database: 45
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 4 of 5
Skip to content