Zuzana Bujdošová, M.A., PhD

Year Category
Publication
2019 AED SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) : [Potencial risk of raw foodism] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019 AFD SOBEKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. B17 - vitamín? : [B17 - vitamin?] In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 179-181.
2019 AFD SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Marketing verzus vedecké poznanie – komplexnejší pohľad na polyfenoly : [Marketing versus scientific knowledge – more comprehensive view of polyphenols] In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 189-191.
2019 AFH BUJDOŠOVÁ, Zuzana - STUBENDEKOVÁ, Noémi - SOBEKOVÁ, Anna. Látky s antioxidačným účinkom v olivovom oleji : [Substances with antioxidant effect in olive oil] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 247.
2019 AFH HRUŠKOVÁ, Tatiana - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Piť či nepiť kávu? : [To drink or not to drink coffee?] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 246.
2019 BAB SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín : [Composition of foods and foodstuffs] Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta, 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
2019 GII SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 201-203.
Number of records in database: 7
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 1 of 1
Skip to content