Prof. Jozef Nagy, DVM, PhD

Year Category
Publication
2013 ACB JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu : (vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín). Rec. Oľga Luptáková, Jozef Golian. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-372-4, 308 s.
2013 ADC MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - BAČA, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Effect of glaze and selected herbal extracts on lipid oxidation and sensory properties of frozen Atlantic herrings (Clupea harengus L.). In: Acta Alimentaria. 2013. ISSN 0139-3006, Vol. 42, č. 2(2013), s. 236 - 244.
(2013: 0.427 - IF, 27 - H-index, 0.421 - IF 5y, 0.210 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2013 ADF POPELKA, Peter - KOŠČOVÁ, Jana - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Izolácia kyselinu mliečnu produkujúcich baktérií z tráviaceho traktu pstruha dúhového : [Isolation of lactic acid producing bacteria from gastrointestinal tract of rainbow trout] In: Potravinárstvo. 2013. ISSN 1337-0960, Vol. 7, Special Issue (2013), online, s. 12-16.
2013 AFC NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - BÉM, Karol - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Moderné metódy hodnotenia kvality vajec. In: Hygiena a technologie potravin - XLIII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 2. a 3. října 2013. 1. vyd. Brno : VFU, 2013. ISBN 978-80-7305-664-3, [CD-ROM], s. 208-211.
2013 AFD TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Bezpečnosť a kvalita potravín a ochrana spoterbiteľa : [Food safety and quality and consumer protection] In: Vytváranie podmienok pre ochranu a kontrolu zdravia potravinových druhov zvierat, inovácia veterinárnej informatiky, Nitra, 4. december 2012 : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 41. valného zhromaždenia členov SAPV. 1. vyd. Nitra : SAPV, 2013. ISBN 978-80-89162-49-9, s. 52-57.
2013 AFD TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Bezpečnosť a kvalita potravín a ochrana spotrebiteľa. In: Vedecké práce doktorandov 2013, VIII. ročník, 10. - 11. september 2013, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2013. ISBN 978-80-971428-0-3, s. 52-57.
2013 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Hodnotenie vybraných kritérií kvality jogurtu vyrobeného s prídavkom rôznych antibiotík. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 222-226.
2013 AFG PETROVOVÁ, Eva - MEDVECKÝ, Ľubomír - MAŽENSKÝ, Dávid - DANKO, Ján - NAGY, Jozef. The pig as a model for study of osteogenic potential of marrow mesenchymal stem cells seeded on hydroxyapatite composites. In: ICSCC. 4ťh International Conference on Stem cells and Cancer (ICSCC-2013): Proliferation, Differentation and Apoptosis, 19th - 22nd October 2013, Mumbai, India. 1. vyd. Pune : ICSCC, 2013. ISBN 978-0-979-7593-2-9, s. 103-104.
2013 BCI JANTO, Rudolf - NAGY, Jozef - LAZÁR, Peter - SOJÁKOVÁ, Dagmar - LEHOCKÝ, Marcel - POKORNÝ, Jozef. Vyšetrenie zveri po ulovení : Učebný text pre potreby poľovníkov. Rec. 5. dopl. vyd. Košice : IVVL, 2013. ISBN 978-80-89280-38-4, 157 s.
2013 BDF PLEVA, Ján - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Míľniky na cestách veterinárnej profesie. In: Infovet. 2013. ISSN 1335-1907, Roč. 20, č. 1 (2013), s. 31-34.
Number of records in database: 580
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 14 of 58
Skip to content