Prof. Jozef Nagy, DVM, PhD

Year Category
Publication
2009 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - PAULSEN, Peter. Porovnanie hladín kyseliny mliečnej v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov : [Comparison levels of lactic acid during ripening process of hare´s meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 350-351.
2009 AFD MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Porovnanie množstva kyseliny mliečnej v prsnej a stehennej svalovine bažantov : [Comparison of contant of lactic acid in breast and thigh muscles of pheasants] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 336-338.
2009 AFD NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach : [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
2009 AFD MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. PRIEBEH ZRECIEHO PROCESU ZASTRELENÝCH VYHÁČKOVANÝCH BAŽANTOV POĽNÝCH (PHASIANUS COLCHICUS) : [DEVELOPMENT OF RIPENING PROCESS OF HUNTED EVISCERATED PHEASANTS (PHASIANUS COLCHICUS)] In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 161-165.
2009 AFD STARUCH, Ladislav - ČERTÍK, Milan - ADAMECHOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Profil mastných kyselín vyberaných druhov rýb : [Profile of fatty acids of selected fish species] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 258-261.
2009 AFD PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MÁRTONOVÁ, Mária - REGECOVÁ, Ivana - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KOŽÁROVÁ, Ivona. Rezistencia izolátov stafylokokov zo svaloviny rôznych druhov zvierat na vybrané antibiotiká. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 106-110.
2009 AFD MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján. Rozkladné zmeny tukov počas skladovania bažantov : [Deterioration changes of lipids during storage of pheasants] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 339-340.
2009 AFD REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu pomocou agarovej dilučnej metódy : [Detection of susceptibility of staphylococci isolated from food of animal origin by agar dilution method] In: Škola - veda - prax I. 24.9.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 182-186.
2009 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEK, Marián. Súhrnná charakterizácia a determinácia faktorov vplývajúcich na bezpečnosť a kvalitu mäsa zveri z pohľadu analýzy rizík pre konzumenta : [Complex characterization and determination environmental factors influencing on the safety and quality of gamemeat from point of view of risk analysis for consumer] In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 101-105.
2009 AFD POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. The effect of glaze on quality of Alaska pollock (Theragra chalcogramma) fillets stored under stable and unstable freezing conditions. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 227-229.
Number of records in database: 580
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 23 of 58
Skip to content