Prof. Peter Turek, DVM, PhD

Year Category
Publication
2016 AFH MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - HORŇÁK, Martin. Hodnotenie kvality spišských párkov na základe deklarovaného zloženia. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 47.
2016 BDE TUREK, Peter. Celosvalové mäsové výrobky : [Whole muscle meat products] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 1(2016), s. 6-12.
2016 BDE MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky : [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
2016 BDE REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči beta-laktámovým antibiotikám : [Determination of the suspectibility of Staphylococcus strains isolated from wild] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Vol. 27, č. 7(2016), s. 30-32.
2016 BDF SALADIOVÁ, Danka - MÁTÉ, Dionýz - NAGYOVÁ, Alena - TUREK, Peter. Intoxikácie vyvolané Bacillus cereus : [Intoxication caused by Bacillus cereus] In: Infovet. 2016. ISSN 1335-1907, Roč. 23, č. 5 (2016), s. 229-231.
2016 BDF TUREK, Peter - SALADIOVÁ, Danka - NAGYOVÁ, Alena - MÁTÉ, Dionýz. K niektorým míľnikom veterinárskej profesie na Slovensku. In: Slovenský veterinársky časopis. 2016. ISSN 1335-0099, Roč. 41, č. 1-2 (2016), s. 60-61.
Number of records in database: 16
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 2 of 2
Skip to content