Prof. Peter Turek, DVM, PhD

Year Category
Publication
1993 AFD VAŠKO, Ladislav - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv bielkovinových prísad na kvalitu mäsových výrobkov. In: Hygiena Alimentorum XIV. Nové trendy vo výrobe mäsa a másových výrobkov. Košice, UVL, 15.-17.9.1993. Košice : UVL, 1993. s. 37.
1993 AFH VAŠKO, Ladislav - TUREK, Peter - IVANKO, Štefan - MÁTÉ, Dionýz. Jatočné ukazovatele a kvalita mäsa ošípaných v závislosti na kvalite kŕmnych zmesí. In: . Chov a choroby ošípaných, 28.- 29.1.1993, Košice : Zborník - Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : UVL, 1993. s. 8.
1992 AFD VAŠKO, Ladislav - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv bielkovinovej prísady na kvalitu niektorých hydinových výrobkov. In: Zborník referátov z VIII sympózia o problematike chorôb a chovu hydiny. Košice, 17.-19. júna 1992. 1992. s. 41.
1992 AFD VAŠKO, Ladislav - IVANKO, Štefan - TUREK, Peter - LEŠNÍK, František - PUZDER, Martin - REVAJOVÁ, Viera - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv diéty z domácich rastlinných bielkovinových zdrojov na kvalitu mäsa ošípaných. In: Sympózium pokroku vo veterinárnej medicíne. Zemplínska Teplica, 3.-4. decembra 1992. 1992. s. 76.
1992 AFH MÁTÉ, Dionýz - CABADAJ, Rudolf - PLEVA, Ján - TUREK, Peter. Príčiny vzniku DFD mäsa u výkrmových býkov. In: Aktuálna problematika v diagnostike, prevencii a terapii vnútorných chorôb prežúvavcov : Zborník abstraktov. Aktuálna problematika v diagnostike, prevencii a terapii vnútorných chorôb prežúvavcov. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1992. s. 26.
1992 AFH VAŠKO, Ladislav - IVANKO, Štefan - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - HOJER, Richard. Vplyv aminokyselinového zloženia na metabolické procesy a kvalitu mäsa ošípaných. In: . XIII. celoštátne biochemické dni. Abstrakta, České Budejovice, 7.-11- septembra 1992. 1992. s. 44.
1992 BCI CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter. Hygiena a technológia hydiny a vajec. Rec. 1. vyd. Košice : MAGNUS, 1992. ISBN 80-85569-08-6, 287 s.
1991 AFD TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - VAŠKO, Ladislav. Vplyv bielkovinovej prísady na kvalitu hydinových výrobkov. In: Hygiena alimentorum. XII, Košice, 12.-13. septembra 1991. 1991. s. 39-40.
1990 AGI PLEVA, Ján - CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter. Poľnohospodárska technológia a hygienická akosť potravín živočíšneho pôvodu : čiastková záverečná práca. Rec. Košice : VŠV, 1990. 21 l.
1989 ADF TUREK, Peter - GORZOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz. Microbiological surface contamination of swine after slaughter processing and cooling. In: Folia veterinaria. 1989. Roč. 33, č. 1 (1989), s. 131-140.
Number of records in database: 375
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 37 of 38
Skip to content