Janka Pažáková, DVM, PhD

Year Category
Publication
1999 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Inhibičný účinok niektorých antibiotík na jogurtovú kultúru : [The inhibitory effect of some antibiotics on the yoghurt culture] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 192-193.
1999 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Zmeny niektorých chemických a mikrobiologických ukazovateľov v priebehu zrenia ovčieho hrudkového syra v laboratórnych podmienkach : [The changes of some chemical and microbiological index during the ripening of ewes cheese at the laboroatory conditions] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 194-195.
1999 AFH BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienická a technologická kvalita mlieka v závislosti od zdravotného stavu dojníc : [The influence of healthy conditions of dairy cows on hygienic and technological quality of milk] In: . Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 43-44.
1999 AFL LACIAKOVÁ, Anna - CABADAJ, Rudolf - PAŽÁKOVÁ, Janka - BAKOŠOVÁ, Andrea - LACIAK, Vlastimil. Potraviny ako riziko mikrobiologických a nemikrobiologických ochorení : [The foods as a risk of microbiological and non-microbiological diseases] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 130-131.
1999 BDF BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mastitídy I. Aktuálny problém prvovýroby mlieka : [Mastitis I. The actual problem of milk production on the farm] In: Infovet. 1999. Roč. 6, č. 1 (1999), s. 27-28.
1998 AFD NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka - BALSYTE, G.. Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu : [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 157-158.
1998 AFD PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef. Prežívanie niektorých potravinársky významných mikroorganizmov v jogurte : [The survival of some food inportant microorganisms in yoghurt] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 173.
1998 AFD BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka. Vplyv mikrobiálnej kontaminácie surového mlieka na kvalitu mliečnych výrobkov : [Effect of the microbial contamination of row milk on the quality of milk products] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 39-40.
1998 AFD TUREK, Peter - NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka. Význam registrácie klimatických podmienok chladenia mäsa : [Importance of meat chilling climatic conditions recording] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 219.
1997 ADC PAŽÁKOVÁ, Janka - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. The survival of Staphylococcus aureus during the fermentation and storage of yoghurt. In: Journal of Applied Microbiolgy. 1997. ISSN 1364-5072, Vol. 82, č. 5(1997), s. 659-662.
Number of records in database: 74
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 7 of 8
Skip to content