Title: Využitie Monuscus purpureus v procese výroby potravín živočíšneho pôvodu : [The exploitation of Monascus purpureus in the production of the foods of animal origin]
Record: BAKOŠOVÁ, Andrea - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz - LACIAKOVÁ, Anna. Využitie Monuscus purpureus v procese výroby potravín živočíšneho pôvodu : [The exploitation of Monascus purpureus in the production of the foods of animal origin] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 26-27.
Year: 1999
Category: AFL - Posters from domestic conferences
Authors:BAKOŠOVÁ Andrea0 %
CABADAJ Rudolf0 %
MÁTÉ Dionýz0 %
LACIAKOVÁ Anna0 %
Autori vydania:BYSTRICKÝ Pavel
Edition: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 26-27
Publisher: UVL
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:80-7148-036-3
Research area: neuvedená
Language: slovak
Skip to content