Title: | Mechanicky separované mäso a percento mäsa v mäsovom výrobku. | |
Record: | TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PRIBULA, Milan. Mechanicky separované mäso a percento mäsa v mäsovom výrobku. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 65-69. | |
Year: | 2011 | |
Category: | BED - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference) | |
Authors: | TUREK Peter | 0 % |
FAŠIANGOVÁ Katarína | 0 % | |
PRIBULA Milan | 0 % | |
Autori vydania: | HOMZOVÁ Eva, BÍREŠ Jozef, TUREK Peter | |
Edition: | XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 XIII. Food products safety and quality management (agriculture-commerce-services) Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou CD-ROM, S. 65-69 |
|
Publisher: | ELSEWA | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-89385-16-4 | |
Research area: | neuvedená | |
Language: | slovak |