Title: Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia]
Record: TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 188-191.
Year: 2014
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:TUREK Peter70 %
MAČANGA Ján30 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita
Edition: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014
S. 188-191
Publisher: SPU
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Nitra
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-552-1162-6
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020172-Tradicne-masove-vyrobky-a-potencial-ich-vyroby-v-SR/
Skip to content