Title: | Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia] | |
Record: | TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 188-191. | |
Year: | 2014 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | TUREK Peter | 70 % |
MAČANGA Ján | 30 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014 S. 188-191 |
|
Publisher: | SPU | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-1162-6 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020172-Tradicne-masove-vyrobky-a-potencial-ich-vyroby-v-SR/ |