Title: | Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach : [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions] | |
Record: | SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach : [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 70-73. | |
Year: | 2015 | |
Category: | AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs | |
Authors: | SEMJON Boris | 60 % |
MAĽA Pavel | 20 % | |
MAĽOVÁ Jana | 20 % | |
Autori vydania: | NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna | |
Edition: | Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 Zborník vedeckých príspevkov CD-ROM, S. 70-73 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-478-3 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023665-Kvalitativne-hodnotenie-syru-gouda-vyrobeneho-v-domacich-a-priemyselnych-podmienkach/ |