Title: Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach : [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions]
Record: SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach : [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 70-73.
Year: 2015
Category: AED - Scientific works in domestic peer-reviewed scientific proceedings, monographs
Authors:SEMJON Boris60 %
MAĽA Pavel20 %
MAĽOVÁ Jana20 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, NEMCOVÁ Radomíra, LAZÁR Peter, KOŽÁROVÁ Ivona, ONDREJKOVÁ Anna
Edition: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015
Zborník vedeckých príspevkov
CD-ROM, S. 70-73
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-478-3
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023665-Kvalitativne-hodnotenie-syru-gouda-vyrobeneho-v-domacich-a-priemyselnych-podmienkach/
Skip to content