Title: Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP : [Current attitude of food producers towards HACCP]
Record: TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel. Súčasný postoj prevádzkovateľov potravinárskych podnikov k HACCP : [Current attitude of food producers towards HACCP] In: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2015. ISBN 978-80-89385-35-5, CD-ROM, s. 50-56.
Year: 2015
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:TOROPILOVÁ Júlia60 %
BYSTRICKÝ Pavel40 %
Autori vydania:HOMZOVÁ Eva, MOLČÁNYI Tomáš, ARTIM Jozef, BÍREŠ Jozef
Edition: 17. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 4.-6.11.2015, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry
17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 50-56
Publisher: ELSEWA
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89385-35-5
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0023734-Sucasny-postoj-prevadzkovatelov-potravinarskych-podnikov-k-HACCP/
Skip to content