Title: | Stanovenie obsahu kapsaicínu v chilli paprikách : [Determination of capsaicin content in chilli peppers] | |
Record: | POPELKA, Peter - ŠMEJKAL, Karel - ŠTOFÍKOVÁ, Patrícia. Stanovenie obsahu kapsaicínu v chilli paprikách : [Determination of capsaicin content in chilli peppers] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 292-295. | |
Year: | 2016 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | POPELKA Peter | 50 % |
ŠMEJKAL Karel | 30 % | |
ŠTOFÍKOVÁ Patrícia | 20 % | |
Autori vydania: | BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia S. 292-295 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-486-8 | |
Research area: | 190 - Agricultural and forestry sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025286-Stanovenie-obsahu-kapsaicinu-v-chilli-paprikach/ |