Title: Stanovenie obsahu kapsaicínu v chilli paprikách : [Determination of capsaicin content in chilli peppers]
Record: POPELKA, Peter - ŠMEJKAL, Karel - ŠTOFÍKOVÁ, Patrícia. Stanovenie obsahu kapsaicínu v chilli paprikách : [Determination of capsaicin content in chilli peppers] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 292-295.
Year: 2016
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:POPELKA Peter50 %
ŠMEJKAL Karel30 %
ŠTOFÍKOVÁ Patrícia20 %
Autori vydania:BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia
S. 292-295
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-486-8
Research area: 190 - Agricultural and forestry sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025286-Stanovenie-obsahu-kapsaicinu-v-chilli-paprikach/
Skip to content