Title: | Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby : [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production] | |
Record: | SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BENEŠOVÁ, Lucia - GOLIAN, Jozef. Vplyv vákuového balenia na senzorické parametre bryndze vyrobenej podľa tradičného spôsobu výroby : [Effect opf vacuum packaging on sensory parameters of bryndza cheese made under traditional method of production] In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 528-533. | |
Year: | 2019 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | SEMJON Boris | 50 % |
MAĽOVÁ Jana | 10 % | |
MAĽA Pavel | 10 % | |
VATAŠČINOVÁ Tatiana | 10 % | |
BENEŠOVÁ Lucia | 10 % | |
GOLIAN Jozef | 10 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, BARANOVÁ Mária, TUREK Peter, NAGY Jozef | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika Proceedings of lectures and abstracts: safety and quality of milk and plant commodities recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie CD-ROM, S. 528-533 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-620-6 | |
Research area: | 190 - Agricultural and forestry sciences 200 - Veterinary Sciences |
|
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031786-Vplyv-vakuoveho-balenia-na-senzoricke-parametre-bryndze-vyrobenej-podla-tradicneho-sposobu-vyroby/ |