Title: | Humínové látky a fermentované krmivá obohatené o významné mastné kyseliny – efekt na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Humic substances and fermented feed enriched with fatty acids – the effect on the broiler meat quality] | |
Record: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Humínové látky a fermentované krmivá obohatené o významné mastné kyseliny – efekt na kvalitu mäsa brojlerových kurčiat : [Humic substances and fermented feed enriched with fatty acids – the effect on the broiler meat quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 16-23. | |
Year: | 2022 | |
Category: | V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection | |
Output type: | PRP - contribution from the event | |
Authors: | BARTKOVSKÝ Martin | 45 % |
MARCINČÁK Slavomír | 55 % | |
Autori vydania: | POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie USB kľúč, S. 16-23 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-752-4 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Field: | Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences Name of the field of study: veterinary medicine |
|
Language: | slovak |